onsdag den 26. juni 2013

Der er spænding.


Så er det blevet min tur til at klippe min Peasy op. Jeg har som mange andre valgt at strikke den på rundpind. Denne gang skal jeg dog prøve metoden med at hækle to rækker i stedet for at sy på maskine. Det er lidt spændende, men det er jo gået godt for de fleste, så mon ikke det også lykkedes for mig. Jeg håber det, for min symaskine syr ad pommeren til.

søndag den 23. juni 2013

Før tid.

Jeg er ramt af pollenallergi i øjeblikket. Normalt synes jeg det hjælper, når det ind i mellem regner, men ikke i denne tid. Al den medicin jeg får, gør at jeg bliver meget træt, så det er ikke meget jeg får lavet af håndarbejde i disse dage. 

I går fik jeg dog hæklet 4 firkanter, da jeg så gymnastikopvisning i Svendborg. 

I aftes tog vi forskud på Sankt Hans, for det var den aften, pigerne havde tid til at deltage. 



Dette var en del af tilbehøret til den grillet svinekam, og opskriften har jeg fundet her. Det er ikke sidste gang den kommer på menuen.

Der kom godt nok lidt regn, mens vi spiste, men det betød ikke noget, når vi sad under tag på terrassen. Bål og snobrøds-hygge har vi dog udsat til en anden gang, hvor det er tørvejr.

fredag den 21. juni 2013

Endelig.

Ja man kunne sige endelig fredag. Fredag som starter en weekend op, en weekend der skal nydes med pigerne. Det kan kun blive en god weekend.

Endelig er også en betegnelse for vores brænde-projekt, som er nået vejs ende. Der blev ikke plads til det hele i det nye hus, så resten blev stablet på den overdækkede terrasse. Nu mangler vi i hvert fald ikke brænde de næste år.


tirsdag den 18. juni 2013

Frem og tilbage.

Som tidligere skrevet går det baglæns med min lyse peasy, men til gengæld går det fremad med den blå peasy. Måske i husker det blå garn, som ikke var mit, og jeg var nødt til at bestille mit eget. 


Om ikke længe kommer strikkepigerne til hygge på terrassen. Jeg glæder mig.

lørdag den 15. juni 2013

En ommer.


Som så mange andre strikker jeg peasy. Jeg har lige haft den på og kan konstatere at den bliver for stor. Nu bliver den pillet op, og så prøver jeg med et nummer mindre.

tirsdag den 11. juni 2013

Mit eget garn.

Nu har jeg fået mit eget garn, ja og lidt mere til. Der er jo ingen grund til at betale for fragt, når man kan undgå det.

Nu skal jeg bare se om jeg kan finde en strikkepind i den rigtige størrelse, som er ledig vel at mærke.


søndag den 9. juni 2013

Krydret med flødeskum.

For 3 uger siden bestilte jeg garn for en veninde, som stod og skulle på ferie. Det var lige den ønskede farve Kenneth havde til salg, og tænk nu hvis den var udsolgt,  når hun tre uger senere kom hjem fra ferie. 

Nu har jeg i tre uger nydt at kigge på garnet og også gramset en smule, eller så meget så jeg blev nødt til at bestille noget af den blå alpaca, for det varer jo ikke længe inden hun kommer hjem igen, og sikkert gerne vil have sit garn. Og jeg har jo næsten ikke noget på lager i hvert fald ikke i den farve.


Imens jeg venter, krydrer jeg dagen med lidt flødeskums-strik.



torsdag den 6. juni 2013

Ikke dårligt.

Som mange andre holdt jeg også fri i går, ja faktisk skal jeg ikke på arbejde før mandag, så det er næsten som en lille ferie. Ikke dårligt og slet ikke i dette vejr.

Dagen startede med en cykeltur på ca. 8 km, ikke dårligt, måske lige bortset fra alle de græspollen, som synes de skal genere mig voldsomt. 

Senere på formiddagen skulle jeg lige pudse briller, men endte med endnu mere fedtede briller og det ene glas i hånden, så gik turen til byen, ikke lige hvad jeg havde regnet med at bruge tid på i dag, men nu kan jeg da igen se uden problemer.

Eftermiddagen bød på årets første kajaktur, heller ikke dårligt.

Nu nyder vi det på terrassen. Manden med ipad, og jeg med strikketøjet, absolut heller ikke dårligt.


tirsdag den 4. juni 2013

Ny cardigan.


Så er min nye cardigan klar til brug. Opskriften er fra feminin strik, kun med en lille ændring. Jeg har lavet halsudskæringen ca. 4 cm dybere. 

Den er strikket i uld/bomuld fra Kenneths lagersalg. Mere kan jeg ikke huske om garnet. Det virker som om der er mere bomuld i end uld. 
Det stod inde i butikken til højre for indgangen og kostede 30 kr pr 100 g. 

Måske er der nogle af jer der ved lidt om hvor mange meter det rækker pr 100 g og hvor meget uld og hvor meget bomuld der er i? Så vil jeg gerne høre om det. 


lørdag den 1. juni 2013

Nærmer sig vejs ende.

Mange små ærinder er klaret i godt selskab i dag. Blandt andet fik jeg købt knapper til denne cardigan, så da terrassen blev indtaget midt på eftermiddagen, og mit nye blad læst, gik jeg i gang med knappe-i-syningen. Nu vugger den stille i vaskemaskinen, så maskerne kan falde på plads.